EU4 - İmparatorluklarınız
(12-01-2023, 22:05)baywatch06 : binaları ve great projectlerle ile trade yerlerini yükseltmek için para hilesi yazıyorum ama onun dışındada  olukça az bir powerpoints yazıyorum ancak bunların dışında olabildiğince hile kullanmamaya özen gösterdim bir tek timur savaşında yesman yazdım bide vasal devletlerle ilişki hilesi yaptım

@korkusalan
Yapmışsın işte...
Bilim hayattır ama onun dahi bilemediği tek şey kıyametin zamanıdır
Ara
hilesiz zevkli olmuyor sonuç olarak
[+] 1 üye baywatch06 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
(12-01-2023, 22:29)baywatch06 : hilesiz zevkli olmuyor sonuç olarak
Hileye alışınca olmaması normal...
Ara
?imw=5000&imh=5000&ima=fit&impolicy=Lett...rbox=false

büyük bir imparatorluk yavaş yavaş doğuyor
Ara
?imw=5000&imh=5000&ima=fit&impolicy=Lett...rbox=false?imw=5000&imh=5000&ima=fit&impolicy=Lett...rbox=false

büyük memlük savaşından sora sınırlar tunus March,bizans,kazak ve astarhan march durumda
Ara
Danimarka-İskandinavya
s5wjugw.jpg
e3vy846.jpg

Litvanya - Litvanya-Lehistan Birliği
g4cztvd.jpg
mmtkzrf.jpg

Mewar-Rajputana-Pencap
6daj8qd.jpg
ga5e1m3.jpg

Etiyopya-Aksum
r33mt5r.jpg
n6aq59h.png9scthjb.jpg

Riga
7mf4xh1.jpg
b2t7qbm.jpg

Livonya Tarikatı-Livonya-Almanya
6fdlgo7.jpg
tu6pmvc.jpg

Epey birikmiş  :sweatsmile:
[+] 3 üye Salomon nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
?imw=5000&imh=5000&ima=fit&impolicy=Lett...rbox=false?imw=5000&imh=5000&ima=fit&impolicy=Lett...rbox=false
Ara
Ara
Ara
İstersen Kuzey Amerika'yı da al... Oradaki koloninle oynarsın sonraki oyunu...
[+] 1 üye korkusalan nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
oraya çıkmaya niyetim yok
Ara
Rus İmparatorluğum ve sınırları.
eu4_123.png
Eu4 Expanded modlarıyla oynadım. Moskova görevleri eğlenceliydi fakat Rus görevlerine geldiğim zaman o derinliği çok bulamadım. 1600´e geldiğimde income 1k´yı bulmuş. Sınırsız ordu ve manpowerım vardı. Bu yüzden doğal sınırlarıma gelip oyunu bitirdim.
Şahsen kendi ülkeme odaklanmak yerine dış ülkeleri izledim.
Timur´un İran sınırlarına ulaşmasını izlerken, Angevin Devleti yavaştan İngiltere´yi asimile etti fakat bu süreçte hanedanlıkları eski İspanyol hanedaı olan De Trastamara´ya geçti. De Valoisler ise İskoçya ülkesinde hüküm sürmeye devam ettiler. Kutsal Roma ise dışarıya çok toprak kaybetmeden reformlarına devam etti. En sonunda Habsburg hanedanının Protestanlığı benimsemesiyle, Palatinate yeni Kutsal Roma İmparatoru oldu.
"Paris'te bir adam öldürülürse, bu bir cinayettir; doğuda elli bin insan boğazlanırsa, bu sadece bir meseledir" 
Victor Hugo
[+] 1 üye Menars nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Hileciler yüzünden valorant ve cs yi pc den silince hilecilere inanılmaz kinlendim :d
[+] 2 üye alemdarpasa nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Oyunu etkileyen modlar olarak Europa Expanded ve Ages Reformed modlarını kullandım. Hasankeyf/Eyyubi görevleri oldukça eğlenceli olmanın yanı sıra bazı ilginç unsurlar da barındırıyordu. Bir görev sayesinde Süveyş Kanalının teknoloji gereksinimini kaldırabiliyor ve sadece 20k duka karşılığı kurabiliyordunuz fakat benden kaynaklı mı yoksa düzgün mü çalışmıyor bilmiyorum, yapamadım. Onun dışında güzel bir oyun oldu. Kurtuba, Songhay, Funj ve Çerkezya vasallarım.

image.png

image.png
WhaW8Am.gif
[+] 3 üye PCOyun nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
(14-02-2023, 12:17)alemdarpasa : Hileciler yüzünden valorant ve cs yi pc den silince hilecilere  inanılmaz kinlendim :d
Bende GTA Online yüzünden ayar oluyordum.
[+] 1 üye Takeda Akane nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
bu hileciler yüzünden team fortress 2 den soğudum online oyunda hileden nefret ederim/ediyorumda
Ara
[+] 1 üye baywatch06 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Dahada genişler.
[+] 1 üye Takeda Akane nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
r1ryk0q.jpg

1vevdhk.jpg

6rhtcc3.jpg
hatta çindeyiz :D

6gng952.jpg
en iyi orduya sahibiz :D

İlk defa Kızılderili bir devletle oyun sonuna kadar gideyim dedim ve Kızılderili mekaniklerine bir göz atarak oyun açtım. Federasyon mekaniğini çok OP buldum açıkçası ve 1530 yılında kuzey Amerika'nın çoğu elimdeydi. Toparlanmam ve batılı güçlere meydan okumam 100 yılı buldu diyebilirim. Maksatlı olarak kuzey Amerika'daki kolonileri ele geçirmedim çünkü onlardan teknoloji çalmam gerekiyordu . 2 defa planlı bir şekilde bankrupt yaptım ve ülkeyi sanayi toplumuna dönüştürdüm. Kızılderili oynamak isteyen arkadaşlarıma Chickasaw devletini öneririm.
[+] 2 üye Cayenne nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
@baywatch06 senin bildiğin hiçbir hileyi bilmem ama o yılda çini yutarım çünkü çinin tribütlerinden truce kısıp 5 yılda bir toprak almayı bilmiyorsun anlaşılan, çinin tribünlerini bağımsız kalana kadar asla ve kataa, kayıtsız ve şartsız annexlememen gerekiyor 3 5 çorak bozkır toprağı için çinden alabileceğin zengin eyaletleri hiçe sayıyorsun.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.