Platformları üçe Ayırdım
Mükemmel olan yapımlar = Age of Empires , Hearts Of Iron, Total War

İyi Olan Yapımlar = Company Of Heroes. Anno , Civilization

Orta Düzey Olan Yapımlar = Europa Universalis, Victoria , Crusader Kings

Düşük Olan Yapımlar = Dawn Of War, Cossacks, Stellaris

Not= Kendime Göre Serileri Üçe Ayırdım Size Göre Nasıl Ayrılmalı Platformlar Düşünceleriniz neler yorumlarda belirtirseniz Sevinirim
Ara
galiba yorum yapan yok
Ara
Total war i ortaya alirim. Ck la.eu mukemmele
Ara
Stellaris çok güzeldir.
humanitas una debet esse; aliter evanescet.
Ara
Paradox oyunlarından sonra maalesef Total War oyunları gözümden çok fena düştü, Age Of gibi oyunları da çocukken severdim ama artık strateji kısmının biraz daha zayıf olduğunu görerek ondan da soğudum. Strateji dediğin zaman Humankind, Civ, Paradox oyunları sanırım en üstte olur, bunlar bana satrancın çok daha gelişmiş halleri gibi geliyor.
Ara
Total War'ı ortaya koyan adam auto resolve'cudur.
[+] 1 üye Onur34 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
(Dün, 15:01)Boba Fett : Paradox oyunlarından sonra maalesef Total War oyunları gözümden çok fena düştü, Age Of gibi oyunları da çocukken severdim ama artık strateji kısmının biraz daha zayıf olduğunu görerek ondan da soğudum. Strateji dediğin zaman Humankind, Civ, Paradox oyunları sanırım en üstte olur, bunlar bana satrancın çok daha gelişmiş halleri gibi geliyor.

paradoxdan 1 tane yazarsan sevinirim hepsi değildir heralde
Ara

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.