14-02-2020, 16:09
Bana uygun. Herkes isterse kendi aramızda custom game kurarak oynayabiliriz. Böylelikle herkes tüm perklere erişim sağlayabilir.
2020 Kış Dead by Daylight Etkinliği
|
14-02-2020, 16:09
Bana uygun. Herkes isterse kendi aramızda custom game kurarak oynayabiliriz. Böylelikle herkes tüm perklere erişim sağlayabilir.
14-02-2020, 23:56
Ne yazık ki yarın akşam evde olmayacağımdan katılamayacağım.
16-02-2020, 15:58
Dün gece @Henri ile birkaç oyun oynadık. Görselleri birazdan ilk iletiye ekleyeceğim. Ayrıca bugün tüm katılımcılar uygunsa 17:00'da tekrar oynayabiliriz.
16-02-2020, 18:33
Windows Store ve Steam birbirleriyle oynayabiliyor ancak arkadaş ekleyemiyor, lobiye davet atamıyormuş. Benim için güzel etkinlikti, Steam'den belki daha sonra alırsam katılırım tekrar.
Bugün @Henri ve @reddga ile birkaç oyun daha oynadık. @Ragnvaldr maalesef cross play olmadığı için aramıza katılamadı. Üst üste beş maçta da kaçmayı başardık fakat en son @Henri olmadan girdiğimiz oyunda ikimiz de yakalandık. Genel olarak eğlenceli oldu. Görseller ilk iletide.
Rank resetten sonra oyunu oynamak lazımmış, 5 oyun üst üste kaçınca kendimi bir sorguladım bu ben miyim diye ahaha. Son oyunun son kovalamasında az daha iyi oynasam onda bile kaçacaktım ama düşmüş palet etrafında fazla iyi akıl oyunu yapamadığım için yakalandım.
21-02-2020, 15:32
Bugün başka bir etkinlikte oynayacağımdan erken bir saatte girersek birkaç oyunluk gelebilirim.
Bugün @reddga ile kısa ü. oyun oynadık. İlk oyun camplayan bir doktor geldiği için pek bir şey yapamadık. İkinci oyun ise takım arkadaşlarımız pek bir etki gösteremedikleri için yine bir şey yapamadık. 3. ve son oyunda ise killer aşırı derecede lagladığından bize bazen metrelerce uzaktan vuruyordu. Bu yüzden reddga ölmesine rağmen ben kaçabilidim. Görseller ilk iletide.
21-02-2020, 19:17
Son oyunda Killer'ın laglı olması resmen ona yaradı. Ne olduğunu anlamadan düştüğüm ilginç bir oyundu.
28-02-2020, 17:56
Sınavlardan ötürü iki günde de gelemem.
|
|