01-06-2021, 14:58
2021 İlkbahar Modern Campaigns: Middle East'67 Etkinliği
|
01-06-2021, 17:30
Tur - @Littleİskender
Bizim zamanımızda elektrik yoktu. IPhone'umuzu şarj edemiyorduk.
PzC/MC/FWWC Opsiyonel Kuralları ve Parametre Verisi Diğer PzC/MC/FWWC Konuları ile PzB Konuları
02-06-2021, 18:04
Tur - @Mabella
Başarısız taarruzumun ardından toparlanan birliklerimiz, düşmanın yan yana kurduğu mevzilerin önündeki öncü savunma hatlarını sıkıştırarak tekli saldırılar gerçekleştirdi. Üç yönden kuşatılan düşman piyadelerine ağır zayiat verdirilirken cepheye gelen tanksavar silahlarımızın da desteğini alan zırhlılarımız, düşman zırhlılarıyla düello yapmaya başladı.
02-06-2021, 19:15
Durum istediğim gibi gitmediği ve yenilmek istemediğim için etkinlikten ayrılıyorum
Şakayı bir tarafa bırakırsam önümüzdeki bir aylık süreçte müsait olmadığım için etkinlikten ayrılmak durumundayım. Normalde daha erken haber verecektim ama bazı teknik aksaklıklar yüzünden gecikmiş olduk. Takım arkadaşlarıma güzel bir mısır ziyafeti çekmelerini diliyorum.
03-06-2021, 00:59
Tur - @Yasin Ahmet
PzC/MC/FWWC Opsiyonel Kuralları ve Parametre Verisi Diğer PzC/MC/FWWC Konuları ile PzB Konuları
03-06-2021, 13:04
@reddga'yı kısa süreliğine benim yerime GM yapıyorum. İnternetimin çalışmaması nedeniyle belirsiz bir süreliğine oynayamayacağım, turlarımı da @reddga oynayabilir.
Tur sırası: @reddga => @Henri> @Mabella => @Attila the HunSKIP) => @unonimus => @Craetus (SKIP) => @reddga
03-06-2021, 16:06
Tur - @Henri
Yoğun ateş altındaki birliklerimiz her türlü olumsuz koşula rağmen mücadeleyi sürdürüyor. Takviye alan İsrail birliklerinin gücü yakında tekrar bitecektir.
04-06-2021, 01:13
Tur - @Henri
Fırtına öncesi sessizliğin tadını çıkarın, çünkü kopacak fırtınanın şiddetinden kurtulmanız mümkün olmayacak.
04-06-2021, 13:13
PzC/MC/FWWC Opsiyonel Kuralları ve Parametre Verisi Diğer PzC/MC/FWWC Konuları ile PzB Konuları |
|
Konuyu Okuyanlar: 16 Ziyaretçi