İleti Sayısı: 2,260
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
47
Bu emergency olayı çok güzel düşünülmüş cidden. Özellikle multiplayer oyunlara ayrı bir hava katmıştır. Umarım yapay zeka bu durumlara katılıp görevi gerçekleştirmeye uğraşıyordur.
Aşağıdaki 1 üye Ayro nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Ayro nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• altnkurt
İleti Sayısı: 26,421
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
139
6 kişilik oyunda Moğollarla İngiltere ve Fransa'yı yıktım, diğer kıtada da bir uygarlık diğer 2 uygarlığı yenmeyi başardı. Bayağı heyecanlı gidiyorken karşıma çıkan uygarlık:
Aşağıdaki 1 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Feldmarschal
İleti Sayısı: 1,519
Imperium:
16
Rezillik diz boyu. En iyi oyunumu oynuyordum, kendi kitamin yarisini almisim, tam savas bitti bir negatif Amenity dalgasi vurdu yere serdi koca ulkeyi. Heryeri isyan basti, Hazine coktu, Teker teker sehirler isgal edilirken benim askerlerim otomatik olarak satildi. Bundan kurtarmanin bir yolunu goremiyorum. Ilk sirada gumbur gumbur gidiyordum halbuki.
•
İleti Sayısı: 2,468
Imperium:
47
War wearness yemissindir , birkac tur savas surse bile acayip savas yorgunlugu biniyor bu da sehirlerine negatif amenity sonuc olarak da isyana gidiyor.
•
Imperium:
16
Savasin uzun surdugu dogru. Dusmanin cogunu yok etmeye calismistim. Ettim ama cok buyuk zarari oldu
•
İleti Sayısı: 4,788
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
61
16-02-2018, 04:39
(Son Düzenleme: 16-02-2018, 04:44, Düzenleyen: Gurt.)
Imperium:
139
İlişkiler gergin.
İleti Sayısı: 908
Imperium:
1
Gözüne kestirdiğn bir ufacık adaya yz nin gelip şehir kurmsı :( Şehrinin yeri biraz kötü olmuş ama.
•
Imperium:
139
Yok orada AI'liği ben yaptım, o adaya çıkmayı planlıyordum İspanya benden önce davranıp adanın kuzeyine çıktı ben de güneye şehir attım.
O adada çılgın misyonerlik savaşları döndü.
•
Imperium:
16
Sonunda bir oyunu bitirmeye basardim. Onceden actigim Huge haritayi oyun savelerimi sildigi icin bitiremedim, bu sefer azmettim sonuna kadar pesini birakmadim, saveleri yedekledim. Elimden kurtulamadi oyun.
Hiz standard, zorluk Emperor, harita Fractal.
Oyunun son turunda gorunum.
Buda zafer ekrani, heybetli alman Sansolyesi Frederick Barbarossa nasil da geriniyor.
•
Imperium:
16
Sonunda gunlerdir ugrastigim seyi basardim
267 Turn Deity Science Victory
İleti Sayısı: 1,039
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
6
02-09-2018, 17:58
(Son Düzenleme: 02-09-2018, 17:58, Düzenleyen: Alduin.)
Oha bu ne bildiğin Barbarlar devlet kurmuşta haberimiz yok.
•
İleti Sayısı: 2,843
Imperium:
15
uzun zaman sonra bitirdiğim ilk oyun..
•
İleti Sayısı: 2,019
Imperium:
27
Lisbon'u aldım diye Osmanlı ve Japonya bana saldırdı. Japonya'yı barışa ikna edip Osmanlı'nın başkentini aldım ama medival çağa girer girmez military ve city-state emergency kararı alındı şimdi tüm dünyayla savaştayım. Bir tane city state saldırdım diye neredeyse antik çağdan beri savaştayım. Zorluk emperor harita small
•
İleti Sayısı: 1,418
Imperium:
4
Dünya'yı dünyanın geri kalanından daha fazla kirletiyoruz. Ülkemiz yenilenebilir enerji kaynaklarını denesede büyük oranda kömüre bağlıyız. Kömür ihtiyacımızın yarısından çoğu dışa bağımlı.
Dünyanın ilk nükleer reaktörünü kurma çalışmalarına başladık.
Bu sırada artan karbondioksit seviyeleri dünyanın iklimini hızlıca değiştiriyor. Kutuplara yakın bir bölgede yer aldığımız için bir çok Alman şehri sular altında kaldı.
Sanayileşememiş, dünyayı kirletmeyen masum ülkeler Alman ve İngiliz gibi sanayileşmiş ülkelerin dünyayı kirletmesinden dolayı ortaya çıkan devasa kasırgalarla boğuşuyorlar.
İleti Sayısı: 1,418
Imperium:
4
Yukarıdaki Almanya ile Science aldıktan sonra bir Kore daha oyunu açtım.
Immortal zorluk, ve Disaster Ins.'i fulleyince yaşaması çok zor olan bir bölgeye düştük.
Ülkemiz yanardağlarla, kasırgalarla boğuşuyor. Birde bu yetmezmiş gibi oyunun iki süper gücü Almanya ve Inca ile aralıksız savaş halindeyiz.
Hedefim Science Victory, fakat doğal afetler yüzünden bu konuda istediğimiz hızda değiliz. Rakip gördüğümüz düşmanların şehirlerini uçaklarımızla harabeye çevirerek aradaki farkı kapatmaya çalışıyoruz.
Almanya ve Roma güdümündeki iki yüzlü dünya kendimizi savunmamıza rağmen bize karşı birleşmiş durumdalar.
•
İleti Sayısı: 20
Imperium:
0
Görüntüler güzel ama alışamadım bu oyuna.
•
Imperium:
27
Eyjafjallajökull + Fire Goddess + St. Basil's.
Imperium:
27
Reddit
Aşağıdaki 2 üye Rzenma nickli üyenin bu iletisini beğendi:2 üye Rzenma nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Onur34, Gurt
İleti Sayısı: 4,788
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
61
Masaüstü bile yapılır çok hoşuma gitti bu fotoğraf.
•
|