İleti Sayısı: 316
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
2
Zaten önce Skyrim GoT' un oyunu olarak çıkarma planları vardı ama sonra Martin istemedi diye biliyorum.
•
İleti Sayısı: 2,160
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
28
19-06-2016, 09:53
(Son Düzenleme: 19-06-2016, 09:55, Düzenleyen: Lothebork.)
Zaten birbirinden araklama değil bunlar. İkisi de tarihten araklayınca birbirinden araklamış gibi durmuş. Zaten çok basit şeyler bunlar. Skyrim'in oyununun yapımına başlanması 2008 ki önceki oyundan burayla ilgili bilgiler vardı. GRRM'nin kitabı o zaman bu kadar popüler olduğunu sanmıyorum zaten.
•
İleti Sayısı: 1,177
Imperium:
4
19-06-2016, 13:32
(Son Düzenleme: 19-06-2016, 13:33, Düzenleyen: ferevon.)
(19-06-2016, 09:53)Lothebork : Zaten birbirinden araklama değil bunlar. İkisi de tarihten araklayınca birbirinden araklamış gibi durmuş. Zaten çok basit şeyler bunlar. Skyrim'in oyununun yapımına başlanması 2008 ki önceki oyundan burayla ilgili bilgiler vardı. GRRM'nin kitabı o zaman bu kadar popüler olduğunu sanmıyorum zaten.
ASOS(2000) best seller listesine girdi ve AFFC(2005) fantastikte 1. sıradaydı.
•
İleti Sayısı: 26,428
Imperium:
139
•
İleti Sayısı: 950
Imperium:
12
The Elder Scrolls: Arena 1994 yılında çıkış yaptı. Elder Scrolls lore bakımından sadece Skyrim değil geçmişi var.
İleti Sayısı: 5,342
Imperium:
35
19-06-2016, 21:45
(Son Düzenleme: 19-06-2016, 21:45, Düzenleyen: cemal.)
Arenada tüm kıta var sonraki oyunlarda sadece birer bölge var.Bu kıtanın ilk imparatoru da ejderdoğan got taki westerosun ilk imparatoru ejderhalarla feth etmiş orayı benzerliklere gel birbirinden bağımsız iki tarafın benzer hikayeler üretmesi enteresan.
Arenadan sonra 2 oyun daha var sonra 3. oyun 2003 te 4.oyun 2006 da 5.oyun skyrim 2011 de çıktı
俺たち 自由 に なれる の か ?
•
İleti Sayısı: 950
Imperium:
12
20-06-2016, 10:37
(Son Düzenleme: 20-06-2016, 10:44, Düzenleyen: Kızılderili.)
Ağır spoiler.
Savaşı kazandılar Jon iyi dövüştü ama berbat bir komutan olduğunu gösterdi. Baelish olmasaydı kaybedeceklerdi.
Biri şu deve bir silah verelim çıplak elleriyle dövüşmesin diye akıl etmez mi ?
Neden adama dev bir balyoz vermiyorsunuz ?
Hiç birinde akıl yok mu ?
Balyozu olsaydı o hattı çok rahat kırarlardı. Wun Wun kapıyı rahat kıracağı için ölmezdi. Bu kadar kayıp verilmezdi. destek orduya ihtiyaç bile olmazdı. Ama yok o çıplak elle savaşacak çünkü silah verirsek çok güçlü olur. Ve planladığımız klişeyi çekemeyiz. :-@
Olması geren dev resimleri:
En ilkel techizatlı dev hiç değilse bir kütük ver !
Olması gereken:
Mountain dev olmasa bile zırhı, gücü ve kullanacağı bir silahı olduğu için kuşatmayı kırardı...
Sanırım senaristler skyrim devlerinden ve oyuna yeni başladığımızda aniden saldıran kurtlardan çok çekmiş. :D
Imperium:
28
Dizi kalitesi o kadar düştü ki artık dizide olacakları bir bölüm önceden anlıyoruz. Blackwater daha güzeldi bu bölümden. O kadar beğenmedim bu bölümü. Olacak dediğim ne varsa oldu. Keşke bunun iddaasına girseydim para gelirdi en azından.
Imperium:
139
Bölümü bir 5dk sonra izlemeye başlayacağım, bir önceki bölümde yaptığım gibi 'bölümün faillleri' ve 'bölümün hoş anları' diye 2 kısım yapmayı planlıyorum izledikten sonra.
•
İleti Sayısı: 235
Imperium:
0
Imperium:
139
20-06-2016, 15:18
(Son Düzenleme: 20-06-2016, 15:33, Düzenleyen: Duman.)
Bölümün Failleri- Tyrion'un dış mihraklar 3. havalimanını çekemiyor o sebeple savaş açtılar savunması
- Ramsay'ın ordusu neden gece çıkıp sayıca çok daha düşük ve organize olmayan Jon Snow'un ordusuna sürpriz saldırı düzenlemiyor?
- Sansa Bolton
- Sansa'nın o kadar kişiye danıştın bana niye danışmadın dedikten 20 saniye sonra " ne biliyim ya ben savaştan anlamam ki " demesi
- Rickon'un dik koşusu.
- Jon Snow'un tek başına taarruza geçmesi??
- Davos'un 2 saniye geç hücum emri vermesinin Jon'un ölümüyle sonuçlanacağı gerçeği
- Ramsay tazılarımı beslemedim dediğinde karşı tarafta Sansa yoktu, bölümün sonunda varmış da duymuş gibi cevap verdi.
Bölümün Hoş Anları- Buraya sizin teslimiyetinizi tartışmaya geldik, bizim değil - Daenerys
- Dracarys.
- Leydi Bolton'u güvenle getirdiğiniz için teşekkür ederim - Ramsay (kindest man in Westeros)
- Tormund'un metafordan anlamaması
- Happy shitting - Tormund
- Ramsay the Hawkeye
- 37. dakikadaki atlı sahne sanat eseri gibiydi.
- 39. dakikadaki sahne dizi tarihindeki en gerçekçi savaş sahnesi olabilir (Jon Snow'un immortal olması hariç)
- Ramsay the Strategist
Sonuç olarak anladık ki Kuzey hiçbir şey hatırlamıyormuş.
RAMSAY BOLTON
TRUE LORD OF WINTERFELL
KINDEST MAN IN WESTEROS
R.I.P
Aşağıdaki 1 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Kamran
Imperium:
35
Bi an mount and blade sandım.
俺たち 自由 に なれる の か ?
•
İleti Sayısı: 316
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
2
Beşinci günün şafağında doğuya bakın
- Petyr Baelish
•
İleti Sayısı: 762
Imperium:
3
Ah ah! Nerede o eski ters köşe yapmalar! Beklediğimden hiçbir farkı yoktu.
Fragmanda da olan ''Düşersem, geri getirme'' olayı sadece fragman için yapılmış, diziye etkisi olmayan bir sahneydi bence. Jon'un ölümsüz olacağı belliydi.
Rickon kısmı çok saçmaydı. Düz koşusu, ardından Jon'un koskoca orduya kafa atmaya gitmesi... Ki öncesinde Sansa Jon'u uyarıyor.
Savaş sahneleri genel olarak etkileyiciydi.
Mereen sahnesindeki diyaloglar güzeldi. Uzun zaman sonra ilk defa Dany tarafını izlerken sıkılmadım. Ayrıca izlediğimize göre üç ejderha binicisine gerek yok. Dany üçünü birden tek başına yönetebiliyor.
Sanırım son bölümle kral topraklarına bakacağız, Kuzeyde ve Duvarın ötesinde konuyu ufaktan toparlayacaklar ve bir yıllık süreç yenden başlayacak.
Ayrıca Bolton Hanesi yok oldu, bu durumda Dreadfort kimin oluyor?
Vir sapit qui pauca loquitur
•
İleti Sayısı: 740
Imperium:
22
10 gün önceki yorumumda yine bu konuda tahminlerimi söylemiştim 9.bölüm için hepsi birer birer çıktı. Senaristlerin elinde artık pek fazla bir malzeme kalmadı kitaptan koptukları için. Dizinini ilk 4 sezonu genel olarak kitapla aynı doğrultada gittiği için kitaptaki ters köşeleri diziyede uyguluyorlar ve herkes şaşırıyordu. Burada muhteşem bir seri oluşturan fantastik yazar mı yoksa muhteşem bir dizi oluşturan bir senarist mi daha iyidir sorusu cevap buluyor. Son bölümde Leydi Stoneheart gösterilmez ise senariste çok sağlam bir küfür basacağım. Onun dışında bölüm gayet güzeldi Karasu savaşı ve Red Wedding'ten sonraki en iyi bölümdü diyebilirim. Tek anlayamadığım Rickon'un düz koşusu ve Ramsey'in neden Jon'u rahatlıkla öldürebilecekken zaten ölecek olan devi öldürdüğü. Senin öleceğin zaten belli bare Jon'u da alırdın yanına.
•
Imperium:
28
•
İleti Sayısı: 775
Imperium:
6
Sizce ramsayin devi değilde niye jon snowu okla vurmuyor fikirlerinizi alalım
•
İleti Sayısı: 1,177
Imperium:
4
Senaristlere tekrardan Jon'u canlandirtip isin bokunu cikarmamak icin
•
Imperium:
139
Valyrian plastiği
Aşağıdaki 2 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi:2 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Fire, Semavi7
Imperium:
35
23-06-2016, 15:38
(Son Düzenleme: 23-06-2016, 16:09, Düzenleyen: cemal.)
俺たち 自由 に なれる の か ?
•
|