İleti Sayısı: 26,429
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
139
10-09-2016, 14:55
(Son Düzenleme: 31-10-2019, 23:20, Düzenleyen: Duman.)
2 Ekimde başlayacak olan bu dizi Jonathan Nolan ve Lisa Joy tarafından oluşturulmuş.
Yönetmen listesinde J.J. Abrams ve Byran Burk gibi isimler var, dizinin bestecisi ise Game of Thrones'un da müziklerini yapan Ramin Djawadi.
Oyuncu kadrosunda Antony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood, James Marsden gibi isimler var.
İleti Sayısı: 775
Imperium:
6
•
İleti Sayısı: 2,160
Imperium:
28
•
Imperium:
28
Çok kaliteli bir yapım olmuş, sanki dizi değilde film izliyormuş gibi hissettim.
•
İleti Sayısı: 291
Imperium:
2
Çok iyi bir açılış yaptılar. Zaten sırf Anthony Hopkins için bile izlenir, kadro muazzam.
Aşağıdaki 1 üye Alcarin nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Alcarin nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• aphrodite
Imperium:
139
04-10-2016, 02:37
(Son Düzenleme: 04-10-2016, 02:49, Düzenleyen: Duman.)
İlk bölümünü izledim, muhtemelen boş vaktimde tekrar izleyeceğim. Muazzam başladı.
Sorguda hiçbir canlıya zarar vermem diyen robot Dolores bölümün sonunda sineğe yapıştırıyor.
Aşağıdaki 3 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi:3 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Fire, cemal, brk007
İleti Sayısı: 3,113
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
22
Gördüğüm gibi hemen izledim ve gerçekten hakkını verdi. Çok tavsiye ederim.
•
İleti Sayısı: 2,192
Imperium:
3
04-10-2016, 19:58
(Son Düzenleme: 04-10-2016, 19:58, Düzenleyen: PiriReis.)
•
Imperium:
139
İkinci bölüm sanki biraz daha sönük geçti. Yeni olarak sadece robotların kendilerini uyandırabildiğini öğrenmiş olduk 3'ten geriye sayarak. Haç işaretinin olayı neydi acaba.
•
İleti Sayısı: 2,192
Imperium:
3
Why do they have to sit naked? I dont want to see the butt of a 50 year old male.
•
Imperium:
22
Acaba haçın KKK ile bir alakası olabilir mi ?
•
İleti Sayısı: 1,952
Imperium:
15
(08-10-2016, 23:16)Duman :
İkinci bölüm sanki biraz daha sönük geçti. Yeni olarak sadece robotların kendilerini uyandırabildiğini öğrenmiş olduk 3'ten geriye sayarak. Haç işaretinin olayı neydi acaba.
Tanrı tanımı var mıydı robotların? Tanrı algısını yükleyecekler büyük bir ihtimal ile.
•
Imperium:
28
Bu Bernard bence isyana sebep olacak, hatta kendisi de host olabilir. Ford amcanın söylemediği çok sır var bence. Bu arada ilk bölümün sonunda Dolores babasının ne söylediğini öğrenmek istediklerinde sadece ilk cümleyi söylüyor daha sonra babası ona söylerken çok daha uzun bir şeyler söylüyor çünkü. Bu şekil doğruyu eksik bir şekilde söylemiş oluyor. Silahşorun kurşun geçirmez olmasını anlayamadım. Yani robotlar normalde direk ateş etmiyorlardı ziyaretçilere, ama bu adama ateş ediyorlar ama sekiyor.
Imperium:
139
Bence silahlar gerçek silah değil, robotlara doğrultuklarında doğrultulan yerde delik oluşmasını sağlayan bir sistem geliştirmişler gibi geliyor. Ve tabi sanki gerçekmiş gibi silahtan ses/duman çıkıyor. O sebeple robot olmayan veya o sistemi egale etmeyi başarmış bir robota sıkıldığında hiçbir şey olmuyor.
Robot kızın konuşmasına bakılırsa siyah giyen arkadaş tıpkı diğer insanlar gibi 'quest' takip ediyor, o labirent de bu questin bir parçası. Benim merak ettiğim misal veriyorum gün bitti, gün bittikten sonra tüm insanlar çıkınca haritada bir tarama yapabiliyolar mı herhangi bir insan kaldı mı şeklinde, bu siyahlı arkadaş 'park'a girip hiç çıkmamış birisi olabilir gibi.
•
Imperium:
139
•
İleti Sayısı: 1,952
Imperium:
15
Synth olduğu en başından belliydi zaten.
Imperium:
22
Konuyu karıştırdınız herhalde ? :D :D :D
•
Imperium:
139
•
Imperium:
22
O değil de Black in The Man'in sonuç olarak Dolores'in ya da diğer hostların akıllarını karıştırdıklarını öğrendik.
Bernard'ın normal bir insan olup, oğlunu kaybettiğinden yaşadığı travmaları öğrendik,
bunun Dolores üzerindeki etkisini öğrendik,
Artık o Fahişe ablamızın Teddy görmesi ve Dolores'in
eski host babasını görmesi üzerine hostların geçmişi hatırladığını anladık,
bölümün içerisinde ortaya çıkan Arnold'un hikayesi biraz yarım kaldı gibi,
O kafasını patlatan Kaçağın hikayesi yarım kaldı,
o kadar esrarengiz bir hikayeydi ki sonucunu anımsayamıyorum bile,
zaten programlamacılar arasında olan rekabet yüzünden herşey
kötüye saracak gibi bir his var içimde.
3.Bölümün Ağır Spoilerini içerir.
•
İleti Sayısı: 291
Imperium:
2
Dizi iyi bir ivme yakaladı ve bozmadan devam ediyor şimdilik. 3 sezonluk hikaye çoktan hazırmış, neler olup bitecek göreceğiz bakalım.
Aşağıdaki 1 üye Alcarin nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Alcarin nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• PashaZade
|