İleti Sayısı: 1,686
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
14
22-08-2016, 21:27
(Son Düzenleme: 22-08-2016, 21:30, Düzenleyen: Doraemon.)
Katılıyorum ve arttırıyorum. Lakin "Atatürk Potresi" forumdaki herkesin kullanımına açılacaksa o zaman ben yokum. Hatta belki bir yarışmanın ödülü olabilir.
Üstteki orijinal boyutunda, altaki ise boyutça küçültülmüşü, benim çok hoşuma gitti. Fakat forumda kullanmamız herhangi bir problem çıkartabilir mi, bilemiyorum. Orijinalinde de görüldüğü üzere İhap Hulusi Görey'in imzası var ve bir (yabancı) kartpostal sitesinden aldım.
Sinkaf-ül Tertibat
İleti Sayısı: 2,192
Imperium:
3
İleti Sayısı: 2,160
Imperium:
28
Fotoğraf kalitesi yüksek ve yüzü belirgin birkaç fotoğrafı:
İleti Sayısı: 4,728
Imperium:
52
•
İleti Sayısı: 26,421
Imperium:
139
Sıcak bakmıyorum. Bir oyun forumu olarak oyun avatarlarına yer veriyoruz. Atatürk avatarı koyulduğunda oyun avatarı koyanlar Atatürk avatarı koyanlara nazaran daha az mı Atatürkçü olacak? Atatürk avatarı koyduktan sonra Osmanlı Padişahlarının avatarı konulsun diye talep geldiğinde onu ne gerekçeyle reddedeceğiz? Bu sefer onları da koymamız gerekecek. Onları koyduktan sonra KD Forum tartışmalarının Abdulhamit avatarlılarla Atatürk avatarlıların savaştığı bir ortama dönüştüklerini düşünmek hayal değil.
Bu husus forumun gereksiz yere belli bir ideoloji ile damgalanması konusunda kimi kesimlerin eline meşru bir koz verebilir. Bu da kesinlikle istediğimiz bir şey değil.
Aşağıdaki 2 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi:2 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Redtay, TR Ace
İleti Sayısı: 1,686
Imperium:
14
@ Duman 'a katıldığım noktalar muhtemelen suistimal edilecektir doğru. Oyun forumu olduğumuzdan dolayı oyunlarda yer alan avatarlara yer verdiğimiz o da doğrudur. Fakat Atatürk Portresinin avatar olarak kullanılmasının bir ideolojik boyutu yoktur.
Sinkaf-ül Tertibat
•
Imperium:
139
01-09-2016, 13:37
(Son Düzenleme: 01-09-2016, 13:40, Düzenleyen: Duman.)
Yeni bir Diğer Strateji Oyunları tabı altında Oriental Empires, Cossacks 3, Master of Orion(?) gibi oyunlara bölümler açsak sizce nasıl olur? Böyle bir bölüm açılsa başka hangi oyunların bölümlerinin açılması uygun olurdu?
•
İleti Sayısı: 823
Imperium:
11
Çok iyi olur.
Siyasette muhabbet... Hepsi yalan, palavra...
Doğru sözü “Kül Tegin” kitabesinde ara...
•
İleti Sayısı: 4,728
Imperium:
52
Çok fazla oyun var. Oyuncusunun çok olduğu oyunları tercih etmek mantıklı olabilir.
Aşağıdaki 1 üye GaulTurk nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye GaulTurk nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• PiriReis
Imperium:
139
Çalışmanın ilk kısmını tamamladım, gerisine yarın bakacağım gibi duruyor.
•
Imperium:
28
15-09-2016, 21:25
(Son Düzenleme: 15-09-2016, 21:25, Düzenleyen: Lothebork.)
Mount & Blade serisi için bir bölüm yapılabilir.
•
Imperium:
139
23-09-2016, 15:58
(Son Düzenleme: 23-09-2016, 15:58, Düzenleyen: Duman.)
Profillere daha çok seçenek (doldurulacak kutu) eklemeyi düşünüyoruz, öneriniz var mı?
Şuanda Konum, Bio ve Steam ID seçeneklerimiz bulunuyor.
•
İleti Sayısı: 775
Imperium:
6
(23-09-2016, 15:58)Duman : Profillere daha çok seçenek (doldurulacak kutu) eklemeyi düşünüyoruz, öneriniz var mı?
Şuanda Konum, Bio ve Steam ID seçeneklerimiz bulunuyor.
İlgilendiği oyunlar olabilir (Y)
Bunun dışında (N)
•
Imperium:
28
SteamID kısmı web sitesi şeklinde olabilir yani url konunun içinde steamid yazacak basınca steam sayfasına yönlendirilecek. Bunun dışında Yaş, yaşadığı şehir eklenebilir.
Aşağıdaki 1 üye Lothebork nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Lothebork nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Redtay
Imperium:
139
Oynadığınız Oyunlar şeklinde bir kısım ekledim. Aynı zamanda profil seçenekleri kısmını buna uygun olarak düzenledim.
•
İleti Sayısı: 3,113
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
22
Europa Universalis IV : Kısmında haftalık ülkelerle ilgili, hangi ülke işlenilmişse o ülke ile ilgili küçük bir yarışma. Sadece o hafta boyunca sürebilecek ve yeni Haftanın Ülkesi geldiğinde bitecek.
•
Imperium:
139
Oyun bölümleri genelinde etkinlik sayılarını arttıracağız.
•
İleti Sayısı: 2,694
Imperium:
15
İfade kısaltmalarının eski hali daha iyiydi.Şimdi ifade kodunu bulmak için hızlı yorum bölümünde yazamıyoruz.
Bunun için ifade kodları eski haline getirilebilir veya hızlı cevap bölümünede en çok kullanılan birkaç ifade butonu eklenebilir.
@ Duman
•
Imperium:
139
Ayarlarla oynamadan isteyenin :D isteyenin yapabilmesini sağlamak için o şekilde bir değişiklik yaptık. Sadece tıpkı Steam ifadelerinde de olduğu gibi kullandığınız bazı ifadelerin kodlarını aklınızda tutmanız gerekiyor, daha akılda kalıcı veya ifadeye daha çok uyan bir kod olduğunu düşünüyorsanız kod üzerinde değişiklik yapabilirim.
Hızlı cevap bölümüne ifadeler eklemek görsel olarak kötü olabilir.
•
İleti Sayısı: 2,694
Imperium:
15
Cevap kutusunun üstüne (veya sol tarafına yani gelişmiş cevap bölümündeki gibi) önemli sayılabiliecek olanlar eklenebilir bence o kadar kötü olmaz.
Yada ifade kodları Türkçeleştirilebilir ?
|