İleti Sayısı: 12
Üyelik Yılı: 2020
Imperium:
0
Arkadaşlar merhabalar. Oyunu çıktığı günden beri oynuyorum. Gerçekten inanılmaz. Beklentilerimi kısmı düzeyde karşılıyor fakat daha gerçekçi olabilir. Atölyede yeteri kadar mod ve asset yok. Bu yüzden mod işine girmeye karar verdim. Mod nasıl yapılır kısmı olarak biliyorum. Bu yüzden tavsiyelerinize açığım. Sizce en gerekli olan nedir? Mesela bina olabilir, goods olabilir, Ne bilim politika olabilir vs. vs.
Herkese iyi eğlenceler!
•
İleti Sayısı: 2,414
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
50
15-11-2022, 06:56
(Son Düzenleme: 15-11-2022, 09:15, Düzenleyen: unonimus. Toplamda 3 kere düzenlenmiş.)
Bitiş tarihinin ileri çekmek isteyen (yani uzun bir süreyi kapsayan mod yapmak isteyen) arkadaşlar şunu göz önünde bulundursun (common/defines/00_defines.txt'den değiştirilebiliyor olmalı).
Ölüm oranları yaşam standardı yükseldikçe azalıyor, bunda sorun yok. Ancak bunun minimum değeri yıllık %0,4 ve bu durumda bile doğum oranı ölüm oranından yüksek. Mamafih, bu durum gerçekte günümüzde bile sürdürülebilir değil. Bir yerde doğum oranıyla ölüm oranını eşitleyecek şekilde ayarlasanız yine sürdürülebilir olmaz. Belki gelecekte olabilir.
•
İleti Sayısı: 31
Üyelik Yılı: 2021
Imperium:
0
İlerleyen süreçte 1900 ve sonrası için optimizasyon sorunu hallolabilir belki. O yüzden modu denemekte yarar var diye düşünmekteyim zira paradoxtan victoria 3 için dlclerle beraber savaş mekanizmasının daha detaylandırılacağını düşünüyorum .Bu gibi kapsamlı oyunlar sizde hak verirsiniz ki belirli bir süreçten sonra çok daha müspet bir şekilde otururlar.
Savaşlarla büyüdük, denizlerin kızıllığını gördük, güneşin oklarla kapandığını, çiçeklerin kanlarla sulandığını, babaların evlatlarını gömdüğünü ...
"Sevgili Dost,
Kim kazandı? Atom bombasını Hiroşima’ya atan mı
Everest’in tepesine ilk varan mı?
Doksanıncı dakikada maçı alan mı?
Diriler mi, ölüler mi?
Efendiler mi, köleler mi?
Kim kazandı?
Sevgili Dost,
Herkes kaybetti. Ölüm kazandı.
Mezar taşlarına “Huve’l-Bâki” kazındı."
A. Ali Ural
Aşağıdaki 1 üye ilker338 nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye ilker338 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Enesrar