[MP] CK2 - Multiplayer: Haziran 2018
Ne1G7I.jpg

Crusader Kings II - Multiplayer: Haziran 2018

Başlangıç: 769
Çarşamba, Cuma, Pazar 21:00

Etkinliğin Yapısı
Etkinliğin amacı güzel vakit geçirmek ve eğlenmektir, oyuncuların birbirine ve etkinliğe karşı saygılı olması beklenir.
Oyunda 1444'e ulaştıktan sonra bu etkinliğin devamı olarak aynı haritada Europa Universalis IV etkinliği açılacaktır.
Herhangi bir sebepten etkinlik günü oyuna katılamayan oyuncuların bunu etkinlik konusunda önceden belirtmesi beklenir.
Oyuncular başlangıçta düklükten yüksek ünvan veya herhangi bir ekstra ünvanın varis sırasında yer alan karakterler seçemezler.
Hanedan seçimlerinde Katolik hanedanlar önceliklidir, oyuncuların birbirine fazla yakın olmayan bölgelerde yer alması daha uygundur.
Her oyun günü lobi multiplayer başlangıç saatinden 15 dk önce kurulur, tüm oyuncuların odaya konuda paylaşılmış save dosyasını indirmiş bir şekilde girmesi beklenir.
Oyunculardan her oyun günü sonrası konuda ülkelerine dair RP yapmaları beklenir.
Oyunda her de jure imparatorluk başına sadece 1 oyuncu alınacaktır.

Etkinlik Kuralları
Etkinliğe katılmış tüm oyuncular bu kuralları okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Oyun içerisinde oyuncular birbirleriyle yardımlaşarak oynayamazlar.
İmparatorluk ünvanına sahip oyuncular oyun içerisinde ittifak sahibi olamazlar.
Oyun içerisinde GM'den izin almadan hanenizin, ülkenizin veya topraklarınızın adını değiştiremez, arma değişikliği yapamazsınız.
Yüksek miktarda ünvan/toprak elde etmeniz gibi durumlarda GM'den oyunun pauselanmasını talep edebilirsiniz.
Oyun içerisinde hanedanınızın kötü bir duruma düşmesi durumunda farklı bir coğrafyadan düklükle oyuna devam edebilirsiniz.
Oyun içerisinde soyunuzun kuruması durumunda aynı ülkede son ünvanınızdan 1 kademe aşağıda ünvanla oyuna devam edebilirsiniz.
Oyun içerisinde hiçbir şekilde exploitlerden yararlanılamaz, neyin exploit olduğuna GM karar verir.

Konu altından başvuru yapabilir, kural ve oyun günleri önerilerinizi iletebilirsiniz.

Oyuncular

[+] 4 üye Justicar nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Haziran ayı gerek sınavım gerek seçim gerek bayram gibi şeylerle sürekli yollarda geçicek benim için. Herhangi bir şeye düzenli katılabileceğimi sanmıyorum. Denk gelirse girerim.
Sic Parvis Magna
Ara
Ayın sekizinden sonra katılabilirim.
Ara
Vasallığa karşı bir kural yok katılabilirim herhalde.
441ea13e95237217444e0db6351c9f3d.jpg
Ara
(01-06-2018, 00:43)Finrod Felagund : Vasallığa karşı bir kural yok katılabilirim herhalde.

Farklı de jure imparatorluklarda karakter almalısın. Ama olabiliyosan hala vassal olabilirsin bence de.
Sic Parvis Magna
Ara
Yarından itibaren katılabilirim.
Ara
Katılıyorum.
Oynamak istediğiniz başlangıç tarihini belirtebilirsiniz.
Ara
Katılıyorum, en erken başlangıç tarihi ile başlanırsa güzel olur.
Ara
769 tabiki.
Sic Parvis Magna
Ara
Katılıyorum.

Başlangıç tarihi -EU4'e dönüştürülmeyecekse kayıt dosyası- erken bir tarih olabilir.
Ara
Katılıyorum.
Ara
Katılıyorum aynı zamanda eu4 haziran mpsinede katılyorum aynı günler olmazsa iyi olur.
Ara
Başlangıç tarihi 769 olsun. Günler eu4 ile çakışmazsa katılabilirim.
Ara
Güncel oyuncuları ilk mesaja ekledim. Katılıma açığız.
Ara
Ben İngiltere'yi rezerve edeyim şimdiden.
Ben de İspanya'dan müslüman bir emiri rezerve edeyim.
Ara
Ben rezerve etmiş gibi olmayayayım ama Kuzey İtalya'dan falan bir dük olabilirim.
Sic Parvis Magna
Ara
Hristiyan harici oynamak şuan için belli değil.
Ara
(04-06-2018, 21:10)Peynir Ekmek : Ben de İspanya'dan müslüman bir emiri rezerve edeyim.

EU4cüler kendini belli ediyor :joy:
Sic Parvis Magna
Ara

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.