İleti Sayısı: 1,464
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
24
Oyun biterken pazartesi de olacak mı sorusunun ardından genel olarak oyuncuların devam etmeyi istediği yönünde yazılar yazıldı.
Oyun günleri çarşamba-cuma olarak belirlense de herhalde oyuncuların büyük çoğunluğu buradan bu taleplerini dile getirirse bir gün daha eklenir diye düşünüyorum.
Haftada 2 gün 3 saat içinde yapılan rehostlar ve lagları da dikkate alınca pek hızlı ilerleyemeyiz.Oyunu uzatacaktır bu durum, uzaması halinde ise okullar açılacak ya da farklı bir etkinliğin açılması ile oyuncular bu etkinliğe fazladan zaman ayıramaz hale gelebilirler.Hazır okullar için tatil söz konusuyken ve farklı bir etkinlikte bulunmuyorken 1 oyun günü daha eklenmesinin yerinde bir karar olacağını düşünüyorum.Bu fikri destekleyenler konu altında belirtsinler ona göre bir uygulama yapılabilir.
•
İleti Sayısı: 26,428
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
139
26-08-2017, 16:31
(Son Düzenleme: 26-08-2017, 16:31, Düzenleyen: Duman.)
Anket açarsak oyun dışı üyeler de oy verebilir, bu sebeple iberkay'ın da dediği gibi mesajla belirtilmesi daha doğru.
•
İleti Sayısı: 22
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
0
Oyun günü artsın okullar açılmadan 1650ye gelmeye çalışalım ve olma imkanı varsa saatide artsın müsaitlik durumuna göre tabikide.
•
İleti Sayısı: 12,454
Imperium:
100
Oyun günün artması bana uygun. Lakin saat artması konusu sıkıntı yaratabilir.
•
İleti Sayısı: 2,840
Imperium:
47
Gün artması konusuna katılıyorum
Aşağıdaki 1 üye Aeschyli nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Aeschyli nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• banaith
İleti Sayısı: 163
Imperium:
1
Oyun günü ve oyun saati arttırılmalı bence de.Araya bayram vb. girerse gelmeyen elbet çok olur.
Bir Japon Atasözü der ki:
Davranışlarınızı yönetin yoksa onlar sizi yönetir.
•
İleti Sayısı: 14
Imperium:
0
Oyun günleri artsın, saat ise ideal.
•
Imperium:
1
Herkesin kararı önemli tabii ki ama 3 gün olup her gün 4 saat de yapabiliriz.21:00 - 01:00 gibi.Bazen çok rehost olabiliyor.Oynama süremiz azalıyor.
•
İleti Sayısı: 45
Imperium:
1
Ben zaten 1 hafta gelemeyecek iken yeni gün eklenmesine karşiyim. Öbür hafta yeni gün eklenirse buna katilirim. Bu arada kimse Songai oynamak istemiyor galiba
•
İleti Sayısı: 5,902
Imperium:
37
3 saat iyi bence sadece gün artması lazım.
•
İleti Sayısı: 1,959
Imperium:
39
Bencede gün artmali. Artmayacaksa da konunun ismini eylül MP olarak degistirelim.
•
İleti Sayısı: 510
Imperium:
0
Gün artmalı ve bayram ile çakışan günlerde mp yapılmamalı. Saat konusunda da 12 de değilde 1:00 ya da 1:30 da bitecek şekilde uzatılmalı ya da dünkü gibi belirli bir tarihe kadar gibi bir hedef konulup o zamana kadar oynanmalı
•
İleti Sayısı: 22
Imperium:
0
Bencede hedef koymak çok mantıklı 1 günde 30 yıl çok iyi olur yada 40 dahada iyi olur. Hem bu sayede rehostta kaybettiğimiz zamanı telafi ederiz. Mpnin bitişinide kestirebiliriz.
•
Imperium:
1
Duman Pazartesi oynayacak mıyız?
•