20-12-2016, 12:10
[MP] EU4 - Multiplayer : Aralık 2016
|
Güncel İmparatorluk Sınırlarımız.
Şuanki durum değerlendirmemize göre İtalyan devletleri hariç hiç bir devletle sorunumuz yoktur. Savoy Kralı ile yaptığımız görüşmeler kısmi olarak olumlu geçsede Venedik Dükü anlaşmalara hiçte ılımlı yaklaşmıyor. İmparatorumuz bu konuda oldukça gücenmiş olup Venedik Dükünü daha ılımlı olmaya davet ediyor.
Düzenleme : Ek olarak Polonya-Litvanya Kralınını derhal tahtına dönmeye çağırıyoruz. Halkını çaresizliğe terketmek hiçbir hükümdara yakışmaz.
20-12-2016, 22:06
Benide alırsanız sevinirim yeniyim forumda 160 saat eu4 var
20-12-2016, 22:10
dün bizi sgamingli gibi davranmakla suçlayan host poyrazın bugun sistematik şekilde commonwealthi bitirmeye yönelik saldırısına sessiz kalmam mümkün değildir. oyuncu ile ittifakımızı bozup ayrı ayrı 3 blok commonwealthe saldırmıştır. bu şekilde multiplayerde kalamazdım. multiplayerden ayrılıyorum.
20-12-2016, 22:13
Diğer ülkeler büyük iki gücün savaşa girmesi sonrası bunu kendilerine kolayca toprak kazanma konusunda fırsat görüp saldırmış olabilir.
20-12-2016, 22:20
neyse ne artık. olan oldu biten bitti. ısrarla orda commonwealthi korudum. çünkü paylaşılacağı açıktı. ama ısrarla commonu yalnız bırakmaya çalıştılar ve başardılar. artık commonwealth de ingiltere de onların. paylaşsınlar kendi aralarında.
20-12-2016, 22:27
Osmanlı wp attı daha sonra. Rusyaya hızlı blitzcreig yapıp hallettik. Daha sonra auda wp attı.
Çok zevkli bir oyun oldu. Sonuçları :
*Poyraz 2. kere açtığı savaşı tekrar kaybetti. *Rusya Livonyayı bana vermek zorunda kaldı. *Osmanlı devleti Beserrabyayı Poonyadan aldı. (9 devlik bir toprak) *İngiltere Rusya ve Avusturyaya cbsiz savas acti ve oyundan ayrıldı. İlk üç madde zerre kadar umruma degil haberiniz olsun. Bİr sonraki mpye girisimde de 4. maddeye göre degerlendirecegim.
20-12-2016, 23:19
20-12-2016, 23:47
(Son Düzenleme: 20-12-2016, 23:47, Düzenleyen: KaramelLatte.)
gp olmustum ama oyutam bitti rusya aldi elimden.
Kilwaya inecegim diyen arkadaş her kimse, bundan sonra MP'yi MP olarak oynamaya başlıyorum.
(5-6 defa oyunculara saldirabilirdim ama saldirmadim:) ) Aha uyarimi da yaptım, kim inecekse alsin üstüne:D Aha uyarimi da yaptım, kim inecekse alsin üstüne:D
21-12-2016, 00:06
Ben Kilwa ya ineceğim dedim.Saldırma fırsatın olursa mutlaka değerlendir yoksa sp oynuyor gibi oynamanın mantığı yok.Sen Afrikadasın diye bütün Afrikayı sana bırakacak halim de yok.Yarışalım bakalım Kilwa için kim alırsa.Uyarıyı da oyunda ben atarım
21-12-2016, 00:09
Oha ben ispanya sanıyordum, bu isi daha da spicy hale getirdi :D
OOOOOOOOOO ISPANYA-HINDUSTAN LOBİ CALISMALARI AFRIKA'NIN YETİM ÇOCUĞUNA KARŞI (Bunlar hep shittalk ve banter, no hard feelings, bizim MP'de baya eksik bunlar) Off-topic ama paylasmadan edemedim, ilk defa bu kadar temiz kills aldım beee
21-12-2016, 00:56
İspanya olarak teklifimizi yaptık. Kuzey afrikadaki haklarınından vazgeçmesi durumunda bölgeye inmeyeceğimizi söylesekte anlaşmaya yanaşmayan taraf Songhai tarafıdır.
Diğer olaylar hakkında konuşursakta kendimizi tamamen Avrupa siyasetinden soyutlamak istediğimizi söyleyebiliriz. Bugünkü defansif savaşımız dışında Avrupada herhangi bir savaşa girişmediğimiz bunu kanıtlar nitelikte oluyor.
21-12-2016, 01:09
>Kuzey afrika'dan cekil kilwayi birakayim hajum
>Mirim Hindustan, tabii ki inebilirsin kilwaya Kilwa'yi Hindustana birakiyorsan bana karşı leverage'in kalmiyor ki, kabul ederdim ama son leverage'ini da veriyorsun, neden edeyim :3
21-12-2016, 01:11
Bence songhai hic Hindistan ile karsi karsiya gelmesin, gitsin Kuzey Afrika'yi ele gecirsin. Venedik zaten İtalya'yi ele gecirmek istediginden dolayi ispanya'yi pek sevmiyordur kesin, venedik ile muttefik olup ispanyollari sen Afrika'da Venedik italya'da halledebilirsiniz kolayca.
21-12-2016, 01:12
Bu arada sayin Duman bey hazretleri, şu forumu mobil icin düzelt yaw, mesajimi editleyemiyorum, sonra spastik gibi iki 3 mesaj ust uste atmış oluyorum.
|
|
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi