15-04-2016, 19:31
Aldıysa tabi. :D
[MP] EU4 - Multiplayer : Nisan 2016 [2]
|
15-04-2016, 19:34
19.55'e kadar bekleriz, olumsuz yanıt gelirse cumartesi son kaydı 1475. Başka bir seçenek kalmıyor ne yazık ki ..
Open Up Tech, Build Up Economy, Let Mercenaries Swarm Through
15-04-2016, 19:50
(Son Düzenleme: 15-04-2016, 19:54, Düzenleyen: Tigin Yusuf.)
bende kayıt var olabilir
bi bakayım yok kusura bakmayın kayıt diger internetde cloude de kalmıs bana cumartesi son kaydıda olur
Save bulundu halledip açiyorum 5 dk içinde ...
Oda Kuruldu Oda Adı: Reoberg'S Game Şifre: st
Denemeyi bilene imkansız yoktur.
- III.Alexandros (Büyük İskender)
15-04-2016, 22:43
15-04-2016, 23:32
Yarın veya pazar günü istatistik yayınlayacağım ..
16-04-2016, 00:59
Bugün oyunun birden kapanması sebebiyle düştüm. Sürekli geliştirdiğim ve toparladığım ülkemin oyunun kendisi sebebiyle dağılmasından ve zarar görmesinden bıktığım için MP'den ayrılıyorum. Johan senin ananın
16-04-2016, 01:26
Ben İngiltereyi oynuyorum @WesternFront hocam ilk sayfayı düzenleyin .
Yardım almaya alışan emir almaya da alışır.
16-04-2016, 19:50
Oda Kuruldu
Oda İsmi: Reoberg'S Game Şifre:st
17-04-2016, 00:08
(Son Düzenleme: 17-04-2016, 02:02, Düzenleyen: WesternFront.
Düzenleme Nedeni: Resmin bulundugu sayfanın değil, resmin kendi linkini koyalım.
)
Bu gece girip çıkan oyuncuların ve son haldeki 'sürekli' oyuncu dağılımının, istatistiklerin, günün önemli olayları ve bazı savaş raporlarını düzenleyeceğim. Ayrılan, yeni katılan oyuncular oldu. Bunun dışında bir de Barbarossa arkadaşımız, kaybettiği savaşın ardından ülkesinden ülke çıkartarak; oyundan ayrıldı. Bu olayla ilgili detaylı malumatı daha sonra vereceğim. Herkese şimdilik iyi akşamlar ...
Merhaba, 16 Nisan oturumunda gerçekleşen olaylar, son durum, ve alınması gereken kararlar hakkında bilgileri sizlerle paylaşıyorum. Önce istatistikler; -- İSTATİSTİKLER --
-- ÖNEMLİ OLAYLAR --
Fransa açısından, Avusturya açısından, Lehistan açısından,
Barbarossa, savaşın ardından ülkesinden Litvanya çıkarmış, ben yeni ülke almak istiyorum demiştir. 100 dev.'den az olmak koşuluyla yeni ülkesini seçebilir. Tekrar hatırlatmak isterim, amacımız eğlenmek. Eğlenmiyorsanız, sebebini söyleyin. Tartışalım. Ben kaybettim, çıkıyorum demeyin, ben gelişemem artık bu saatten sonra beni hep döversin çıkıyorum demeyin, sadece bir savaşta dahi zaman geçtikçe ülkeler arası dengeler değişebiliyor. Bakarsınız birisi destek olur, rakibinize savaş açılır, condottieri verirler, rakibinizin kuşattığı şehirde 100k isyancı çıkar ordusu patlar, yani bunlar olur. Okuduğunuz için teşekkür ederim. Görüşmek üzere...
17-04-2016, 01:27
Resimler gözükmüyor :/
Not: Bu arada foruma resimler gözükmüyor butonu mu koysak ? Feed Your Head !!
17-04-2016, 01:43
Resimleri fixledim, foruma resim eklerken resmin bulunduğu sayfanın değil direkt olarak resmin linkini kullanalım.
17-04-2016, 01:59
Aynen o olayı çözememiştim, bundan sonra öyle yaparım.
17-04-2016, 09:49
Lübeck açisi yokmu Fransadan %50 İngiltereden %40 Trade Power çekiyoruz yani .D
17-04-2016, 10:36
Büyük ihtimalle ikisinden de bir şey çekmiyorsun. Trade power çekme sadece ortak tradenodelarda geçerli oluyor.
17-04-2016, 11:28
Barbarossa bırak yeni ülke seçmeyi karalisteye alınsın. Savaş kaybedince ülkesini dağıtıp yeni ülke seçmek nedir, anaokulu çocuklarıyla oynamıyoruz MP'yi. @Duman da ben de bu konuya önem veriyoruz. Organizatör @WesternFront ve Host da bu konuya el atsın.
17-04-2016, 12:14
Ben de öyle düşünüyorum, bu konuyu ankete açmayı düşünmüştüm. Fakat oyuncu sayısı zaten çok az. Kendisi zayıf bir ülkeyle yaşamaya devam edebilecekse kendini orada kanıtlama hakkını vermek istedim. Büyük bir ülkeyi bir süre alamayacak.
17-04-2016, 13:37
savaştan sonra brandenburgda aynı şeyi yaptı ama tek dikkat çeken benim garip
Duman English Channel %40 trade power collect yapıyorum orda :D
Barbarossa konusu ise bence yaptığı hatalıydı tamam biz son gününde mp'nin trolledik ama oyunun gidişatını bozacak bir troll oldu bu 1800 lerde olsak bisi demezdim ama Rusya ile savaşıyorsun yeniliyorsun sonra Rusya'ya yârdim ediyorsun daha rahat toprak almasi için .
- III.Alexandros (Büyük İskender) |
|