Kimler kesin katılıyor şimdi, ister burdan yazın ister özel mesaj atın bana @Duman @"cpt.macmillan" @Nyderrath @Hammurabi @birisi43 @Archmage @Justicar @Doraemon
Kuralların şu şekilde olacağını düşünüyorum, itirazı olan varsa tartışılabilir hepsi :
-Kart kısıtlaması yok, herkes istediği desteyi oluşturabilir.
-Maçlar tek maç üzerinden olacak. Kazanan 2 , kaybeden ise 1 puan kazanacak.
-Her oyuncu her oyuncuyla 2 maç yapacak.Örnek vermek gerekirse futbol liglerindeki fikstür sistemi ile oynayacağız.
-Bir nebze bası destelerin önüne geçmek adına her iki oyuncuda kendi maçları için 1 er hero banlayacaklar. Şöyleki A vs B maçında A '' warrior '' u , B ise '' druid '' i banladı. Hero seçimleri kalan 7 hero arasından yapılacak. Yani banı sadece karşıya değil aynı zamanda kendinize atıyorsunuz.
-Katılımcı sayısına göre maç günleri belirlenecek. 6 kişi olursa toplamda herkes 10 maç yapacağı için Mart ayını 10'a bölüp her maç için 3 gün ayırabiliriz.
-Maç esnasında bağlantısı kopan oyuncu yenik sayılır.
-Maç sonuçlarının resimleri atılması zorunludur.
Kuralların şu şekilde olacağını düşünüyorum, itirazı olan varsa tartışılabilir hepsi :
-Kart kısıtlaması yok, herkes istediği desteyi oluşturabilir.
-Maçlar tek maç üzerinden olacak. Kazanan 2 , kaybeden ise 1 puan kazanacak.
-Her oyuncu her oyuncuyla 2 maç yapacak.Örnek vermek gerekirse futbol liglerindeki fikstür sistemi ile oynayacağız.
-Bir nebze bası destelerin önüne geçmek adına her iki oyuncuda kendi maçları için 1 er hero banlayacaklar. Şöyleki A vs B maçında A '' warrior '' u , B ise '' druid '' i banladı. Hero seçimleri kalan 7 hero arasından yapılacak. Yani banı sadece karşıya değil aynı zamanda kendinize atıyorsunuz.
-Katılımcı sayısına göre maç günleri belirlenecek. 6 kişi olursa toplamda herkes 10 maç yapacağı için Mart ayını 10'a bölüp her maç için 3 gün ayırabiliriz.
-Maç esnasında bağlantısı kopan oyuncu yenik sayılır.
-Maç sonuçlarının resimleri atılması zorunludur.