İleti Sayısı: 2,840
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
15
Ne gibi kısıtlamalar gerekiyorsa bi taslak hazirlayiver altnkurt
•
İleti Sayısı: 1,516
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
16
Dedigin dogru ama dün icin o gecerli degildi. Ayrica gezegen sayim fazla degildi.
Kisitlama olmasin demiyorum. Ben etik disi yada yanlis bisey yapmadim. Birbirinizle o kadar bariscil takilip anlasma bile atmiyorsaniz benim sucum ne.
•
Imperium:
15
10-09-2018, 12:35
(Son Düzenleme: 10-09-2018, 12:38, Düzenleyen: jax61.)
Araştırma anlaşması her oyuncu için ayrı ayrı işlemez .anlaşma yaptığınız medeniyetin araştırdığı bir araştırmaya yüzde 25 bonus alırsınız o kadar .
Yani anlatmak istedigim 2 ayrı kişinin araştırdığı bir araştırmadan 25 +25 toplam 50 değil sadece birisinden 25 gelir
Aşağıdaki 1 üye jax61 nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye jax61 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Semavi7
İleti Sayısı: 8,058
Imperium:
91
Tamam da 8 tane medeniyet olunca bi araştırmayı biri yapmamışsa öteki kesin yapmıştır. Her araştırmada %25 bonus aldığını düşünürsek artan puanla rahatça ileri teknoloji araştırmaları yapabilir.
Sic Parvis Magna
•
İleti Sayısı: 2,467
Imperium:
47
Sonraki oyun dahil olmak uzere en fazla 3 oyuncuyla arastirma anlasmasi atilabilecegi kurali getirilmistir. Sahsi ricam da paktlasmalari bir kenera birakip yarinki oyunda savas gorelim diyorum. Paktlasmalar konusunda da tek def. ally`mi yarinki oyunda birakarak ilk adimi atacagim.
•
Imperium:
16
savas gorcek olsak bile savaslar cok izole olacak. harita genisliginden dolayi biri savastayken arkadan saldirmak gercekci bir taktik olacak. Bu arada gecen haftaki oyun ozelinde 0.25 tech masrafi varken o kadar teknolojiden sikayet edilmez. lutfen rica ediyorum.
Bilmeyene tekrar ediyorum. O kadar tech geliri farki varken sucu anlasmalara atmayiniz.
Kural koymakta sorun yok sadece gercek anlasilsin istiyorum.
Aşağıdaki 1 üye yafeshan nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye yafeshan nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• altnkurt
İleti Sayısı: 4,788
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
61
Bu akşam gerçekeleşecek olan Fenerbahçe süper lig maçından dolayı mpye katılamayacağım. Herkese iyi oyunlar.
•
Imperium:
47
Bu aksamki mp 20.30 gibi gecen haftadaki saveden devam edecektir.
Aşağıdaki 2 üye Sezar nickli üyenin bu iletisini beğendi:2 üye Sezar nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• altnkurt, Onur34
Imperium:
16
oda kuruldu
id 90119474426364931 sifre st
•
Imperium:
16
Bir sonraki hafta icin yeni harita ve oyunu guzellestirecek yeni ayarlar teklif ediyorum.
200 yildiz
1x yada 0.75 tech/tradition cost
1x hyperlane
1.5/2 habitable planet
NO Total War irki (oyunda gorduk sebebini)
Aşağıdaki 1 üye yafeshan nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye yafeshan nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Sezar
İleti Sayısı: 8,058
Imperium:
91
Habitable planeti yükseltmeye gerek yok bence. Ne kadar az gezegen o kadar az tarla.
Sic Parvis Magna
•
Imperium:
15
total war surrender veren birisi için hoş durumlar yaratmıyor. bunun yerine status quo teklif etmelilerdi. ben bu konuda tarafsızım .zira ben de dün colossus açıp total war cb alacaktım yetişmedi.yapılan hata surrender vermekti. özellikle altnkurt un surrender vermesi hoş olmadı.
•
Imperium:
15
yine de ülkenin yıkılışını canlı olarak twitch den izlemişsin altnkurt :D ..status quo teklif edebilirdin demek istedim. yani iyice insafı kurumamışsa belki kabul ederdi :D seni yutunca aşırı güçlendi yafes.
•
Imperium:
47
17-09-2018, 17:33
(Son Düzenleme: 17-09-2018, 17:34, Düzenleyen: Sezar.)
Aes ve Justi arasinda sikisan ben giderek gucten dustu, tam Aes bana girecekken de bize komsu Fallen uyandi ve 400k lik dosta guven dusmanlara korku veren donanmasiyla vassal olmami teklif etti. Zaten gucsuz olan bana bu iyi firsat gibi geldi ve kabul ettim. Benim ardimdan Ayro`da kabul etti. Sonrasinda Jax ve Yafes`e karsi fallen da uyandi ve bu iki fallen arasinda Cennet Savasi cikti.Vassal olarak bizde taraf olmak zorunda kaldik ve maalesef isler iyi gitmiyor. Fillen yikilmis durumda sayilirim.
Kurallara gelince gayet iyi gibi geldi bana,neden olmasin.
•
Imperium:
15
bu durumda colossusu da yasaklamamız gerekir. zira colossus da total war cb veriyor.
•