İleti Sayısı: 6,413
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
79
Birkaç sene önce 2006 remastered'ından bihaber olduğum için The Settlers 2'nin orijinalini oynamıştım (evet, 1996'da çıkanı). Bir iki oyun oynamak eğlenceliydi ama ANNO'yu denedikten sonra geri dönemedim.
İleti Sayısı: 1,388
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
30
Sevdiğim bir seridir. 2004'te çıkan Heritage Of King ile sanırım seriye başlamıştım.
трагедия
•
İleti Sayısı: 6,413
Imperium:
79
Çıkış tarihi 17 Mart 2022 olarak açıklandı.
İleti Sayısı: 728
Imperium:
0
Beta katilimi icin mailler gelmeye baslamis dun bana geldi on yukleme yaptim 20 sinde de 5 gunluk betaya katılicam memnun kalirsam artik indirim beklicez zira oyun 268 lira
•
İleti Sayısı: 2,397
Imperium:
50
Espor senin düşündüğün şeye denmiyor.
•
İleti Sayısı: 1,583
Imperium:
44
Bugün kapalı betada yaklaşık 2 saat kadar oynadım. Önce tutorialları tamamladım. Sonra bir el yapay zekaya karşı bir oyun girdim 1v1.
Grafikleri ve animasyonları çok hoş gözüküyor. Daha önceki Settlers oyunlarını oynamadığım için hangi mekanikler yeni eklenmiş, hangi mekanikler değişmiş, hangileri aynı kalmış bilemeyeceğim ancak oynanış ve gelişim çok yavaş gibi geldi bana. Belki bu oyunun normali böyledir ama alışamadım. Yaklaşık 1.5 saat kadar oynadım yapay zekaya karşı. Haritayı keşfedip alanımı genişlettim, hemen hemen her binayı bastım. YZ'ye ben hiç saldırıya gitmedim ama o bana sık sık geldi, kendimi savundum. En son sıkılıp kapattım ve sildim oyunu. Beni çok sarmadı.
İleti Sayısı: 728
Imperium:
0
Ben de bugun 2 saat kadar denedim oyun dediginiz gibi baya yavas mekanikleri fena degil ama yine de bir yavanlik var gibi daha gelistirilmesi getek. Betada online mac da acik sanirim bir de oyle denicem belki zevkli olur
•