EU4 - 1.31 Yaması Ekran Görüntüleri ve Bilgiler - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Paradox Forumları (https://forum.strategyturk.com/forum-paradox-forumlari) +--- Forum: Europa Universalis IV (https://forum.strategyturk.com/forum-europa-universalis-iv) +--- Konu Başlığı: EU4 - 1.31 Yaması Ekran Görüntüleri ve Bilgiler (/konu-bilgi-eu4-1-31-yamasi-ekran-goruntuleri-ve-bilgiler) Sayfalar:
1
2
|
EU4 - 1.31 Yaması Ekran Görüntüleri ve Bilgiler - Voidian - 11-02-2021 1.31 "Güneydoğu Asya" Yaması Europa Universalis IV 1.31 yaması hakkında yayınlanan ekran görüntüleri ve bilgiler bu konuda derlenecektir. Yama ve Eklenti Odağı:Güneydoğu Asya Geliştirici Günlükleri Güneydoğu Asya Anakarası Güneydoğu Asya Adaları Ayutthaya İçerikleri Majapahit İçerikleri Khmer İçerikleri Malakka, Açe ve Brunei İçerikleri Vietnam ve Cham İçerikleri Pegu, Siam ve Shan İçerikleri Lan Xang, Sunda, Ternate ve Tidore İçerikleri Amerika Yerlilerinde Değişiklikler Amerika Yerlilerinde Değişiklikler #2 Federasyon Değişiklikleri ve Yeni Ülkeler Paradox Tinto ve Yeni İdea Grupları Donanma Odaklı Denge Değişiklikleri Favor Değişiklikleri Sihizm ve Zerdüştçülük Yönetim Kapasitesi Yenilikleri Anket Cevapları ve Küçük Yenilikler Totemizm Değişiklikleri Kuzey Amerika Görev Ağaçları #1 Kuzey Amerika Görev Ağaçları #2 Tondo, Madyas ve Palembang Görev Ağaçları Polinezya Değişiklikleri Naiplik Konseyi Değişiklikleri Kuzey Amerika Görev Ağaçları #3 Plütokratik Hükümet Değişiklikleri ve Görevli Taşıma Gemileri Anıtlar Avustralya Değişiklikleri Gelişmişlik Toplama ve Başkent Talan Etme Eyalet Merkezileştirme ve Kanal Değişiklikleri Koloni Türleri ve Etkileşimler Yeni Favor Etkileşimleri Savaş Kanoları ve Birim Modellemeleri Yama Bilgi Özeti Hinduçin'de harita değişiklikleri ve eklenen bölgeler. Yeni eklenen Hinduçin devletleri. Ayutthaya, Khmer, Vietnam, Cham, Lan Xang, Pegu, Siam ve Shan ülkelerinin yenilenmesi. Sihizm, Zerdüştçülük ve Totemizm dinlerinin yenilenmesi. Yeni idea grupları. Güneydoğu Asya Adalarında değişiklikleri ve eklenen bölgeler. Yeni eklenen Güneydoğu Asya ada devletleri. Malakka, Açe, Brunei, Majahapit, Sunda, Ternate ve Tidore ülkelerinin yenilenmesi. Kuzey Amerika'da yeni ülkeler Amerika yerlilerinde değişiklikler. Polinezya bölgesinin yenilenmesi. Tondo, Madyas ve Palembang için yeni görev ağaçları. Anıt inşa etme mekaniği. Ekran Görüntüleri Tam boyutta görüntülemek için tıklayın. EU4 - 1.31 Yaması Ekran Görüntüleri ve Bilgiler - Voidian - 11-02-2021 Johan paradoxplaza'da Leviathan'ın ile gelecek değişiklikleri özetleyen bir konu konu açmış. Konuda henüz gösterilmemiş olan içeriklere yapılan vurgu dikkat çekiyor. https://forum.paradoxplaza.com/forum/threads/leviathan-content.1455900/ :- Tall Oynayış #1 - Altyapı Geliştirmesi Özellikle "tall" oynanış ve koloni devletleri ile ilgili henüz gösterilmemiş olan kısmı merak ettim. EU4 - 1.31 Yaması Ekran Görüntüleri ve Bilgiler - PCOyun - 12-02-2021 Benim ilgimide diplomatik aksiyonlar çekti, bekleyip göreceğiz. EU4 - 1.31 Yaması Ekran Görüntüleri ve Bilgiler - esatdemir098 - 12-02-2021 Kuzey Amerika devletleri değişikleri DLC dahilinde mi EU4 - 1.31 Yaması Ekran Görüntüleri ve Bilgiler - PCOyun - 12-02-2021 Sanırım Conquest of Paradise DLC'sine güncelleme gelecek. EU4 - 1.31 Yaması Ekran Görüntüleri ve Bilgiler - esatdemir098 - 12-02-2021 (12-02-2021, 00:50)PCOyun : Sanırım Conquest of Paradise DLC'sine güncelleme gelecek.Sırf DLC politikası yüzünden paradox oyunu oynamak istemiyorum artık bu nedir ya. Bu güncelleme değilki düz DLC satalım biz derdindeler. Oyunun ilk dlcsine güncelleme nedir :( EU4 - 1.31 Yaması Ekran Görüntüleri ve Bilgiler - PCOyun - 12-02-2021 Önceden yaşanmamış bir şey değil, yeni DLC yapacaklarına eski DLC'ye güncelleme yapıyorlar. Paradox açısından bakıldığında kâr oranı çok daha düşük. EU4 - 1.31 Yaması Ekran Görüntüleri ve Bilgiler - tahr1bad - 13-02-2021 Başarım eklenecek mi? EU4 - 1.31 Yaması Ekran Görüntüleri ve Bilgiler - PCOyun - 13-02-2021 Eklenir. Genellikle son ya da sondan bir önceki günlükte tanıtılıyor. Daha çıkış tarihi duyurulmadı. EU4 - 1.31 Yaması Ekran Görüntüleri ve Bilgiler - Voidian - 20-04-2021 EU4 - 1.31 Yaması Ekran Görüntüleri ve Bilgiler - Voidian - 20-04-2021 Yeni idea gruplarının politikaları: EU4 - 1.31 Yaması Ekran Görüntüleri ve Bilgiler - Aiakos - 20-04-2021 görev ağaçları ve yeni idea grupları beni benden aldı EU4 - 1.31 Yaması Ekran Görüntüleri ve Bilgiler - Prometheus - 21-04-2021 HRE Exploit'i düzeltildi mii? EU4 - 1.31 Yaması Ekran Görüntüleri ve Bilgiler - hadjibaba - 23-04-2021 Leviathan kaç TL olur sizce? Ve çıkar çıkmaz yüzde 10 gibi bir indirime girme ihtimali var mı? - EU4 - 1.31 Yaması Ekran Görüntüleri ve Bilgiler - PCOyun - 23-04-2021 Çıktığı gibi indirime girmez. ₺24 ya da ₺31 olur muhtemelen. EU4 - 1.31 Yaması Ekran Görüntüleri ve Bilgiler - hadjibaba - 24-04-2021 (23-04-2021, 22:15)PCOyun : Çıktığı gibi indirime girmez. ₺24 ya da ₺31 olur muhtemelen.Oyunu çok değiştireceği iddia edilen bir dlc'nin 31-32 TL olması bana mümkün gelmedi de ondan sordum. Üstelik çıkmasına hepi topu 2-3 gün kalmışken hala fiyatı açıklanmadı. O yüzden merak ettim acaba 35 ya da 40 TL olur mu diye. EU4 - 1.31 Yaması Ekran Görüntüleri ve Bilgiler - PCOyun - 24-04-2021 Şu ana kadar çıkan DLClerin fiyatı ne ayardaysa bu DLC de o ayarda olur. EU4 - 1.31 Yaması Ekran Görüntüleri ve Bilgiler - hadjibaba - 26-04-2021 Leviathan İsveç saatine göre mi çıkacak? Yani bizim saate göre 1de? EU4 - 1.31 Yaması Ekran Görüntüleri ve Bilgiler - altnkurt - 26-04-2021 Bizim saate göre akşam 6da falan çıkıyo genelde dlcler. Daha erken veya geç olduğu da olabiliyor tabi. EU4 - 1.31 Yaması Ekran Görüntüleri ve Bilgiler - PCOyun - 26-04-2021 Yama sabah ya da öğlen, DLC 18:00'da gelir. |