İleti Sayısı: 235
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
0
17-10-2015, 22:22
(Son Düzenleme: 18-10-2015, 21:07, Düzenleyen: House.)
Spoiler tuşunu değiştirmişin sonucunda bozulmuş ortalanmıyor. Benim hikayedeki son mesaja bak msl yazılar ortalı spoiler tuşu en solda denedim it didn't work.
•
İleti Sayısı: 4,728
Imperium:
52
Resim eklerken URL'yi seçip resim ikonuna bastığımızda bir daha URL girme penceresi çıkmamalı. Basit, pratik olmalı. Direkt olarak yanlara img kodlarını eklemeli.
•
İleti Sayısı: 802
Imperium:
8
Ben editörü, kulanıcı panale-seçenekler-Mesaj editörünü varsayılan kaynak modunda kullan? olarak ayarladım.Editör direkt kaynak kodu modunda açılıyor.
Orada linki seçip resim butonuna tıklayıp 'Enter' yapınca direkt iki yana kodu ekliyor.Link etketi de aşağı yukarı aynı şekilde.
•
İleti Sayısı: 21
Imperium:
0
Burjuvacılık ortadan kalksın, herkes belli kural çerçevesi içinde istediği avatarı koyabilsin!
•
İleti Sayısı: 2,192
Imperium:
3
Tarih bolumunde niye Napoleon ikonu var? Buraya Turk tarihinden birisi daha hos olmaz? :)
•
Imperium:
52
Wow, gir Alp Arslan'dan çık Atatürk'ten. Gir Kültigin'den çık Osman Bey'den. Gir Fatih'ten çık Kanuni'den. :(
Aşağıdaki 1 üye GaulTurk nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye GaulTurk nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• PiriReis
İleti Sayısı: 26,421
Imperium:
139
Oraya konulabilecek görsel örneği istiyorum tarihteki büyük Türk lider örneği değil.
•
Imperium:
52
Elbette küçültülebilir. 1 saniyelik iş :)
•
İleti Sayısı: 313
Imperium:
2
Bence ne napolyon olsun ne de bizden biri, tarihi çağrıştıracak genel bir resim olması gerekir. History logosu olabilir aslında ve hoş da durur diye düşünüyorum.
•
İleti Sayısı: 950
Imperium:
12
Ben tarih bölümünün resimde gece görüş gözlüğü takmış asker görüyordum. Şimdi farketim at üstünde adam varmış. :D
•