Günlük: EU4 - Almanya'daki Olası Harita Değişiklikleri
Dharma yı ilk çıktığı gün aldım.Saçma birimler, garip özellikli ülkeler ve Asya nın çoğuna verilen saçma perma claimlerin ardından Hindistan bölgesinde hiç oynamadım.Değiştirilmiş olabilir günlükleri de takip etmeyi bıraktım.Mesele geriden gelme ileri gitme vs değil bir sürü bonus saymışsın perma claimler ve national ideaları ekleyince mantıklı duruyor mu hint ülkelerine bu kadar buff?Yazımın ana içeriği de oydu.Dediğim gibi Hint ülkelerine bunlar verilirken, Navarra ya özel über görev ağacı döşenirken ses edilmiyorsa Prusya için nerf olmalı konusu gerçekçi değil.Ayrıca Navarra dan granada ya görev ağacı döşeyen pdx ekibi Avrupa dlcsisinde Prusya ya nerf değil buff atar.Bu yorum da rezerv dursun.Son gelişmeleri takip etmesek de oyunda 3600 saatimiz var neyin nasıl yapılacağını öngörebiliyoruz.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
EU4 - Almanya'daki Olası Harita Değişiklikleri - Yazar: iberkay - 19-03-2019, 13:22

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.