[MP] Rise of Nations - Multiplayer: Haziran 2017
açık mavi olarak ben savaşlarda menfatime göre haraket ettim sadece baktım kırmızı yeşil savaşıyorum koyu mavide ucundan deniyor biraz bekledim tüm ülkelerin askeri güçleri azaldığını hissettiğimde bir şehri elegeçirdim ama koyu mavinin yüklenmesi yüzünden kırmızıya başketi bıraktım ve bulaşmadım ve koyu maviye yüklendim sonra yeşil silinmeye başladığını hissetiğimde yeşilden ülke kapmak için yeşilede saldırdım ancak chatte anlaşma falan diyinci çekildim ve kırmızıya bıraktım şehirleri :D ardından yeşil tamamen silinince 4 tümenle yeşilin kalan askerleri temizledim ve koyu maviye yüklendim ve oda silindi bende kendi köşeme çekildim kırmızı ve turuncu ile cepheme 2 ordu yerleştirdim ekonomi kastım ama kırmızının ordusu geçerken benim ordumla savaşınca kırmızı ile savaşa girmek zorunda kaldım kırmızı ile anlaşmalı olsaydım turuncu ya dalardım ancak benim politikam tamamen kendi yararıma olucak şekilde idi ayriyetten gri ve turuncunun böyle steamden anlaşma içinde olduğunu bilseydim ilk olarak kırmızıya tüm ordumla destek çıkar ve turuncuya dalardım

şehir paylaşma olayıda yanlış anlaşılma olduğunu düşünüyorum çünkü kırmızıyı eskiden tanıyorum öyle bir anlaşma içine girsek herkesin içinden yapmayız :D
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Rise of Nations - Multiplayer: Haziran 2017 - Yazar: ProPopier - 06-06-2017, 23:18

Konuyu Okuyanlar: 19 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.