12-09-2017, 12:06
(12-09-2017, 05:33)aegon :(11-09-2017, 03:12)napolyon94 :(11-09-2017, 02:54)aegon : Vay beni bunlar kural değil oyunu öldüren saçmalık maddeler topluluğu olmuş bırakın isteyen istediğini yapsın düzene admin diktiği fort dan sözüne adamın yaptığı tümünden bu daha çok öyle olunca yenemiyorum ve ya oyun bize imkan vermiş ama biz oyunu oynamayı imkanları kısıtlayan olmuş gerekli olan kurallar boost yasak ve Avusturya ile oynamak yasak gerisi boş iş yok İspanya faşist gitcekmisz yok Almanya polonyayi paylaşmak zorunda savaşmak yok o yok bu yok şu yok oyun hobi 4 olmaktan çıkmış başka bir oyun olmuş sizi temin ediyorum koydugunuz kuralların az da olsa mantığı varsa camdan atlicam
Haklılık payın var, fakat hoi4 mp lerine yabancısın görünüyor.
hayır multilerde yabancı değilim sadece 3 kural var mantıklı olan bunlar avusturya yı kimse almayacak ingiliz kuklaları allies da kalıcak ve boost yapmak yok
(11-09-2017, 10:49)Feldmarschal : Türkçeyede yabancı heralde yazdıklarının yarısından fazla bişey anlamadım bide camdan atlıcam cümlesini o kadar. Lütfen biraz daha dikkat ederek yazalımki anlaşılır olsun
telefondan yazdığım için telefon otomatik düzeltme ile saçmalamış bende farkettim ama düzeltmeye üşendim :) fakat anlaşılmayacak kadar değil eğer anlayamadıysan muhtemelen problem senin anlayısında
O oyunda o 3 kural olursa ve sen Sovyetler olursan , karşındaki Almanyada ortalama bir oyuncuysa sen daha 1 province genişlemeden yutar seni Ayrıca aynısını Allies Axise yapabilir . Biz burada tarihsele en yakın şekilde MP yapmaya çalışıyoruz fetiş oyunu değil .