İleti Sayısı: 2
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
0
yeni sürümünü beklemedeyiz
•
İleti Sayısı: 7
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
0
Şimdi oyunu deneyebilirim, yani europa universallis harici diğer grand strategy oyunları gerçekten ilgimi çekse de oynayasım gelmiyordu. Bu durumda belki biraz bakabilirim haritaya vs.
•
İleti Sayısı: 3
Imperium:
0
Versiyon 1.3.0 için türkçe yama ne zaman gelir ?
•
İleti Sayısı: 26,422
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
139
Hazır olduğunda çıkar. Bu tarz işlerde tarih vermek pek mümkün değil - keza yapılan iş "1 kişinin kasıp 2-3 günde halledebileceği" bir iş değil.
•
İleti Sayısı: 1
Imperium:
0
merhaba 1.2.0 cicero sürümünü indirdim ancak yama denilen gibi mod dosyasına yüklememe rağmen ve seçmeme rağmen ingilizce olmuyor.
birçok kez denedim
•
İleti Sayısı: 8,058
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
91
Oyunun 1.3 sürümü çıktı çünkü. Yama 1.2 sürümü için. Yenisi henüz çıkmadı.
Sic Parvis Magna
•
İleti Sayısı: 19
Imperium:
0
Elinize sağlık, oyunu sevmeyip oynamasam da Türkçe Oyun adına önemli bir adım.
•
İleti Sayısı: 26,422
Imperium:
139
Ufak bir bilgilendirme:
Imperator'un 1.3 sürümünden bu yana lokalizasyon modları çalışmıyor. Şu anda açık betada yer alan 1.3.2 yamasında bu sorunun çözüldüğü belirtilmiş. Yamanın Steam Atölyesinde bir kullanıcı ayarlara gelip başka bir dile geçip ardından görünür olan Türkçe'ye geçerek modu çalıştırabildiğinden bahsetmiş, ancak bu eylemi yapmak oyundaki tüm lokalizasyon satırlarını yenilemiyor ve bu şekilde girdiğinizde birçok kısım İngilizce görünmeye devam ediyor.
Genel kanı "modun güncellenmesi lazım" şeklinde olsa da bu durumun modun henüz 1.3'e güncellenmemiş olmasıyla hiçbir ilişkisi yok. 1.3 versiyonu bugün çıkmış olsa onda da aynı sorun yaşanacaktı. Son olarak ayarlardan başka dile geçip geri dönerek yamayı aktifleştirmenin gerçek anlamda yamayı aktifleştirmediğini, bu zamana kadar yamanın çalışmamasına sebep olan sorunların hiçbirinin yamadan kaynaklanmadığını belirtmek isterim.
İleti Sayısı: 387
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
0
Emeğinize sağlık, çok güzel olmuş. Oyun ilk çıktığında 12 13 saat oynayıp silmiştim. Geri dönmemde iki sebep vardı, birisi de sizin bu çalışmanız. Teşekkürler.
•
Üyelik Yılı: 2020
Imperium:
0
elinize sağlık. 1.4 yaması için çalışma var mı? varsa ne zamana çıkar.
•
İleti Sayısı: 3,092
Imperium:
36
06-04-2020, 16:07
(Son Düzenleme: 18-02-2021, 20:26, Düzenleyen: Duman.)
Tabii ki 1.4 için çalışmaya ilk çıktığı gün başladık. Ancak çıkış için süre veremeyiz.
•
İleti Sayısı: 9
Imperium:
0
Sanırım böyle başlamış çeviri serüveni. Çeviri yapmak çok zor olmasa da çok emek isteyen bir şey. Oyun oynamak yerine oturup çeviri yapıp oyun topluluğuna fayda sağlamak ciddi irade ister kanımca. Ellerinize sağlık, saygılarımı sunuyorum.
•
Imperium:
0
Merhabalar, oyun şu an steam sürümüne güncel mi acaba?
•
İleti Sayısı: 35
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
0
Muhteşem bir yama olmuş teşekkürler
•
İleti Sayısı: 2
Üyelik Yılı: 2021
Imperium:
0
Ellerinize sağlık, harikasınız.
•
İleti Sayısı: 3
Imperium:
0
2.0 Sürümü çıkmış durumda yama güncelleniyor mu? yoksa güncelleme durdu mu?
•
Üyelik Yılı: 2021
Imperium:
0
Yama 2.0 için güncellenecek mi ? Güncellenecekse tahminen ne zamana çıkmış olur ?
•