İleti Sayısı: 3
Üyelik Yılı: 2020
Imperium:
0
Çalışmanız için kolaylıklar dilerim. Bence şuan mevcut haliyle bir sürüm yayınlasanız V1 gibi gelişmeler öyle devam etse bekleyen herkesi çok mutlu ederdiniz. Bu sadece bir öneri. Yamayı sabırsızlıkla bekliyorum. :)
•
Imperium:
0
Harika bir çeviri olacağına eminim. Kadîm Anadolı Türkçesi ile çeviri yapmak kesinlikle benzersiz bir deneyim sunacaktır bizlere. Kolaylıklar diliyorum.
•
İleti Sayısı: 694
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
9
18-01-2021, 02:28
(Son Düzenleme: 18-01-2021, 02:28, Düzenleyen: uçan erişte.)
Çalışmanın İlerleme Durumu: %52
Son güncelleme tarihi ve saati: 18 Ocak 2021 - 02:20
Kusur benim imzamdır. Bir ismim olduğu sürece bir kusurum da olacak ve olmalı.
İleti Sayısı: 1
Üyelik Yılı: 2021
Imperium:
0
Merhaba yamayı uzun süredir takip ediyorum 1 yılda %53 geldiyse bayagı büyük bir çalışma olduğu belli ancak 1 yıldır bekliyoruz sürekli takip ediyorum özellikle bu yama için kayıt oldum siteye her türlü yardıma hazırım maddi manevi yama daha önce çevirmedim ama öğretirsen çeviririm seve seve iyi çalışmalar büyük heyecanla bekliyoruz.
Imperium:
0
Elinize emeğinize sağlık arkadaşlar çok güzel bir proje eğer biterse inşallah steam atölyede yayınlanır
•
İleti Sayısı: 694
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
9
Çalışmanın İlerleme Durumu: %53
Son güncelleme tarihi ve saati: 26 Şubat 2021 - 03:00
Kusur benim imzamdır. Bir ismim olduğu sürece bir kusurum da olacak ve olmalı.
•
Imperium:
0
Kadim anadolu türkçesi nedir kardeşim ya düzgünce çevirseydin ya konuşan mı var eski türkçeyi zaten dizilerde imdi imdi diyip duruyolar sinir oluyorum herşey aynı şimdiye gelince imdi
•
İleti Sayısı: 53
Imperium:
0
Çeviri çalışmamız umarım uzun ömürlü olur belki çıktığı zamanı torunlarımız falan da görür.
•
İleti Sayısı: 2
Imperium:
0
Bir gelişme varmı,devam edecekmisiniz
•
Imperium:
0
Tekrar bir güncelleme yapmalısın hocam. Emeğine sağlık iyi çalışmalar diliyorum.
•
İleti Sayısı: 11
Imperium:
0
Yamanın güncellenmesi ve kullandığınız harika Türkçeyi oyunda görmek dileğiyle beklemedeyiz hocam :) Ne zamandır böyle bir Türkçe kullanılarak o esas kelimelerin oyunlarda telaffuz edilmesini istiyordum bu yamayı görünce çok sevindim. İyi çalışmalar.
•
İleti Sayısı: 53
Imperium:
0
Lütfen yüzdeyi güncelleyin, %5-6 olsa da güncelleyin
Imperium:
0
Başkan hala bir gelişme yok mu? Hiçbir yerde yarım yamalak dahi bir şey yayınlanmamış oynayamıyoruz
Aşağıdaki 1 üye Anarchist nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Anarchist nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Gladyo